App ontwikkelen Vriezenveen

Heeft u een idee?

Heeft u een idee voor een app? Wij kunnen helpen met het ontwikkelen van de app. Wij bieden u een geheel speciaal voor uw op maat gemaakte oplossing. Door de ervaring die wij hebben in het ontwikkelen van apps kunnen wij u goed adviseren in het maken van de app. Wij maken altijd gebruik van de nieuwste technologie├źn, zodat uw app altijd up-to-date is en nog jaren mee kan gaan.

Bij vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u vrijblijvend voorzien van een goed advies.

Sport op Maat app informatie

De Sport op Maat app hebben wij ontwikkeld voor het ROC van Twente.

De app heeft ruim duizend gebruikers en heeft vele functies

Kosten

De kosten van het ontwikkelen van een app geheel op maat voor de opdrachtgever is helaas geen vast gegeven. Wij streven erna om een kwalitatief goed eindresultaat op te leveren die past bij het bugdet van de opdrachtgever. De kosten van de app zijn geheel afhankelijk van de functionaliteiten die de app moet hebben. Zoals het verwerken van locatiegegevens, inlogsysteem en CMS.

Voor vragen en prijsopgave kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Werkwijze

Bij ons staat de opdrachtgever centraal. Wij stemmen het gehele proces van te voren met de opdrachtgever af. Tijdens de werkzaamheden zijn er voldoende contact momenten om het proces te wijzigen. Wij zijn een een infromele organisatie en houden het contact met de opdrachtgever zo kort mogelijk. Zodat wij een prachtig eindresultaat aan de opdrachtgever kunnen tonen.

Impercode hoe wij werken app ontwikkelen

Contact