App ontwikkelen

Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van apps voor uw organisatie. Hierbij kunt u denken aan app ter uitbereiding van uw dienstverlening. Maar ook apps die u intern kunt gebruiken voor uw eigen medewerkers. Wij hebben u met het hele proces van ontwerp tot en met de nazorg die geleverd moet worden. Ook het publiceren in de App Store en Play Store.

Native apps

Een native app is een app die voor ieder platform(iOS en Android) afhankelijk wordt gemaakt. Hierdoor ontstaan er twee apps. Eén app die draait op iOS en de andere die alleen op Android draait. Met een native app kunt u alle functionaliteiten uit de apps halen die de platformen beschikbaar stellen.

Hybrid apps

Een hybride app is een app die voor ieder platform is gemaakt. De app wordt hiermee generiek opgebouwd voor zowel Android als iOS. Het grote voordeel hiervan is dat het minder tijd kost om een app te maken. Het nadeel hieraan is dat de app wellicht niet alle functionaliteiten heeft die een native app wel kan bieden.

Heeft u al een idee?

Als u al een idee heeft dan kunnen wij u helpen met het uitwerken van dit idee. Wij helpen u met alle stappen, zodat u app werkend gepubliceerd kan worden in de stores. Zo kunnen wij samen met u schetsen ontwerpen in verschillende sessies. Deze schetsen zetten wij vervolgens om tot interactieve ontwerpen. Hierop kunt u nog wijzigingen in aanbrengen. Daarna gaan we over in het ontwikkelen van de app. Dit doen wij door middel van Agile werken in meerdere sprints. Dit geeft u de gelegenheid om snel en gemakkelijk wijzigingen te doen in de app.

Iedere opdrachtgever werkt natuurlijk op een andere manier. Dat begrijpen wij ook, daarom stemmen wij zoveel mogelijk wensen af met de opdrachtgever. Om samen een succesvolle en kwalitatief goede app neer te zetten. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Impercode hoe wij werken