Webportaal

Een webportaal of online portaal is een belangrijk onderdeel van een organisatie. Webportalen zijn er in meerdere varianten. Zo zijn er portalen voor uw klanten, voor uw leveranciers en dienstverleners. Daarnaast zijn er ook portalen die u intern kunt gebruiken de zogenaamde BackOffice.

Een portaal is 24/7 bereikbaar vanaf iedere desktop en smartphone. Het zorgt voor verbeterde informatiestromen, door integratie van meerdere systemen, zoals databases en service. Hierdoor is alle informatie op één plek beschikbaar en toegankelijk.

Voorbeeld beurs webportaal

Webportaal ontwikkelen

Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van een portaal, geheel op maat en die voldoet aan uw wensen. Iedere organisatie heeft namelijk verschillende functionaliteiten, behoeften en processen. Samen met de opdrachtgevers ontwikkelen wij een geheel op maat gemaakt portaal.

Het ontwikkelen gebeurt stap voor stap. De eerst stappen zijn het in kaart brengen van de huidige processen en de huidige systemen die de organisatie heeft. Wellicht dat deze systemen een koppeling nodig hebben met het portaal. Vervolgens gaan wij de architectuur ontwerpen. Een Snel groeiende organisatie heeft in veel gevallen een andere architectuur nodig dan een eenvoudige webshop. Ook zaken rondom beveiliging van het portaal zijn belangrijke aandachtspunten.

Wij ontwerpen uw gehele portaal door middel van interactieve ontwerpen. Zo kan er tijdig eventuele aanpassingen al worden aangebracht. Na het ontwerpen zullen wij uiteraard het gehele portaal zorgvuldig en goed getest uitleveren.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.