Webportaal nodig?

Een toegankelijk (web)portal, voor klanten, medewerkers en/of partners?

In de huidige wereld wil iedereen 24/7 bereikbaar zijn. Niet alleen personen, maar ook systemen moeten 24/7 per week bereikbaar zijn. Als ondernemer wil je natuurlijk ook dat alles voor iedereen bereikbaar is. Dit kan door middel van een portaal. Hierop kan alles informatie op 1 oogopslag worden weergeven. Alle handelingen kunnen in een portaal gedaan worden. Het portaal is het centrale systeem van een organisatie. Alles is op één plek en alles van andere systemen kan bij elkaar komen. Dit is natuurlijk een ideale wereld. 

Wij helpen u graag met het vinden van de oplossing voor uw probleem. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Een goed portaal, zorgt dat u tijd heeft voor andere zaken

Bij ImperCode geloven we dat we mensen helpen met het makkelijker maken van het leven. Zo ook een portaal. Eén inlog, één dashboard, één plaats. Voor iedereen is alles op 1 plaats te vinden, dit maakt het gemakkelijk. Hierdoor blijft er tijd over voor zaken die belangrijk zijn voor u!

Waarom een portaal?

Waarom zou een bedrijf moeten investeren in een goed en kwalitatief portaal. Er zijn tal van redenen. Hieronder de 6 belangrijkste reden voor een portaal.

  1. Verbeterde klantrelaties
  2. Verhoogde efficiëntie
  3. Betere toegang tot informatie
  4. Kostenbesparingen
  5. Schaalbaarheid
  6. Concurrentievoordeel

Integraties

Heeft u bestaande systemen? Die kunnen in de meeste gevallen naadloos aansluiten aan een portaal. Ook kunnen wij u helpen met het maken van integraties tussen de systemen, databases, portalen. Vraag vrijblijvend om meer informatie over de mogelijkhede.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of zijn er zaken die u graag wilt bespreken? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!