bestaat een gratis app ontwikkelen

Gratis app ontwikkelen?!

Bestaat er een mogelijkheid om gratis apps te maken? Nee, helaas niet. Want naast het ontwerpen en ontwikkelen moet de app nog worden gepubliceerd. Allemaal stappen die de benodigde profesessionaliteit vereist.

Fases van app ontwikkelen

Bij de ontwikkeling van apps moeten er meerdere stappen worden door lopen. Meestal begint dat het met vaststellen van de eisen. En eindigd het met de lancering van de app. Bedrijven rekenen gemiddeld onderstaande prijzen per fase.

Concept
& ontwerpen

Functionaliteiten worden beschreven.
Eisen worden opgesteld
Ontwerpen worden gemaakt

Andere bedrijven rekenen
€2.000 – €10.0000

App

bouwen

Implementeren functies
Impelementatie ontwerpAndere bedrijven rekenen
€10.000 – €100.000

Testen
&
kwaliteit

Testen worden gemaakt
Bugs worden opgelost
Optimaliseren
testcases uitwerken

Andere bedrijven rekenen
€2.000 – €10.0000

Lancering &
distributie

Publiceren in de stores
Accounts aanmaken
Indienen van de appAndere bedrijven rekenen
€500 – €5000

Wij leveren goedkopere apps!

Het uitgangspunt bij ons is dat wij kwalitatieve software leveren aan de opdrachtgevers. En daarbij hoort natuurlijk ook topservice. Alleen dan kunnen wij tevreden zijn. Ten opzichte van andere bedrijven rekenen wij geen bedragen per fase, maar kijken we naar het totale product! En daarbij hoort ook de toekomst!

Het ontwikkelen van software en apps is een continu proces, want het is nooit klaar. De opdrachtgever kan een prachtige en goedwerkende app hebben, nog steeds moet hij worden geüpdatet. Er moet onderhoud worden gepleegd, wanneer bijvoorbeeld nieuwe software voor tablets uit gebracht worden. 

Niemand heeft er voordelen aan als het werk overgedragen moet worden. De maker van de app heeft als geen ander de technische kennis in huis om het beste en goedkoopste onderhoud uit te voeren.

Wat ImperCode doet is uniek. Wij willen de opdrachtgever 100% service bieden voor de app. Ook wanneer de app klaar is en gepubliceerd is. Om dit te doen wordt er vooraf alle functionaliteiten besproken en eisen waaraan de app moet voldoen. Op deze manier heeft iedereen het juiste beeld. Op basis daarvan wordt er een implementatiebedrag berekend. Vervolgens wordt de opdrachtgever een maandelijks onderhoudsbedrag aangeboden. 

Zo heeft de opdrachtgever zekerheid op een stabiele en goed functioneerden app! Want dat is waar wij naar streven!

Implementatiebedrag + Maandelijks onderhoudsbedrag =
Beste service, Beste kwaliteit en de meeste zekerheid

Vraag vrijblijvend informatie bij ons

Wilt u een offerte of wilt u meer informatie? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!