Sport op Maat app Logo

Weer een schooljaar met de SoM app!

Weer is er een schooljaar voorbij! Terugkijkend is dit een mooi sportjaar geweest voor de studenten. De Sport op Maat app heeft weer veel voor de studenten en de medewerkers kunnen betekenen.

Sport op Maat in cijfers

Afgelopen jaar zijn er veel sportbezoeken geweest. Dat is gewoon fantastisch voor de studenten. Ze hebben gratis kunnen sporten. Dat helpt voor hun vitaliteit en gezonde levensstijl! Daarom kan er ook gezegd worden dat er van de alle studenten die de afgelopen jaren hebben meegedaan er 21750 sportbezoeken zijn gemaakt. En dat zijn alleen de studenten die via de app hebben ingecheckt en hebben uitgecheckt. De handmatige lijsten die soms worden bijgehouden zitten niet bij deze berekening. Het totaal aantal sportbezoeken van de afgelopen jaren is 68003. Een ongelofelijk aantal! En dat door maar liefst 7156 studenten die de Sport op Maat app vrijwel iedere week gebruiken om te kunnen sporten en dagelijks om te kijken naar de meldingen, cijfers en andere belangrijke zaken in de app.

Sportbezoeken
met de app
Totaal sportbezoeken
Totaal studenten

Verdere ontwikkeling

Software staat nooit stil, er is altijd beweging. Met de Sport op Maat app zijn we ook continue in beweging. Het komende schooljaar wordt er gefocust om het voor de medewerkers makkelijker te maken en beter natuurlijk! Daarnaast wordt er gekeken naar een de Sport op Maat app 2.0. De huidige Sport op Maat app is alweer 4 jaar oud!