Sport op Maat app Logo

Sport op Maat app update live

Een nieuw schooljaar is van start gegaan. Studenten hebben hun introductiedagen weer achter zich en zijn druk bezig met hun opleiding. Voor een aantal studenten is Sport op Maat een onderdeel van hun opleiding. En voor die studenten is er het afgelopen maanden hard gewerkt om een nieuwe versie klaar te maken voor deze studenten is versie 1.15.0 van de Sport op Maat app gepubliceerd.

Update

De app is nu nog beter en overzichtelijker dan eerst. Zo is er de afgelopen weken hard gewerkt om bugs (lees: foutjes) die in het voorgaande jaar zijn ontdekt opgelost. De snelheden van de app zijn eveneens verbeterd, zodat studenten minder lang hoeven te wachten. En er wordt nog steeds hard aan gewerkt om het voor de studenten zo gemakkelijk mogelijk en laagdrempelig te houden. Een grote aanpassing in de app is het toevoegen van een “Punten overzicht” Hier kan de student een gemakkelijk overzicht zien van de behaalde en minimale punten van het afgelopen jaar. Verder is er een mogelijkheid om per klas documenten te tonen aan de studenten, hierdoor worden studenten beter geïnformeerd. Onder dit bericht is een impressie te zien van het toegevoegde Punten overzicht.

Toekomst

Gelukkig staan de ontwikkelingen niet stil en wordt er continue gewerkt aan verbetering en het perfectioneren van de app. Met als doel het voor de student gemakkelijker te maken. Eén van de meeste interessante ontwikkeling voor dit schooljaar is het toevoegen van automatisch inloggen, nadat een student een keer heeft ingelogd. En daarna is het in principe niet meer nodig om in te loggen. Dit zal voor de student een enorme verbetering zijn bij het gebruik van de app. 

Succes!

Aan alle studenten die dit schooljaar zijn begonnen aan hun opleiding, om een vakvrouw/vakman te worden, wensen wij heel veel succes met het schooljaar. En natuurlijk een sportief en gezond schooljaar toegewenst!

Punten overzicht Sport op Maat